Izjava o zaštiti podataka

Ovom izjavom se obvezujemo da ćemo zaštititi privatnost korisnika i sigurnost osobnih podataka koje nam pružaju putem web stranice.

Možete posjetiti našu web stranicu bez otkrivanja osobnih podataka o sebi. Ne prikupljamo osobne podatke o vama (kao što su vaše ime i pojedinosti o kontaktu) kada posjetite ovu web stranicu, osim ako dobrovoljno ne pošaljete podatke pomoću jednog od dostupnih obrazaca za određenu svrhu (registracijski obrazac, obrazac za kupovinu, obrazac za upis na newsletter) i time date vašu privolu na prikupljanje i korištenje vaših osobnih podataka u navedene svrhe. Svi osobni podaci koriste se isključivo u svrhe radi koje su prikupljeni i za koje je dana privola.

Sukladno odredbama Opće uredbe o zaštiti podataka (EU) 2016/679 ( Uredba), obavještavamo vas da će podaci koje navedete biti registrirani u našoj bazi podataka te će se obrađivati ručno i automatizirano sukladno Uredbi te nacionalnom zakonodavstvu koje definira provedbu uredbe o zaštiti podataka.

Svi podaci koje unosite na našu stranicu zaštićeni su i čuvani, sa strogom kontrolom pristupa. Vaši osobni podatci, kao što su adresa dostave ili adresa e-pošte, pohranjuju se u zaštićeni sustav kojem pristup imaju samo ovlašteni zaposlenici. Podaci o plaćanju sačuvani su samo u WSPay™ sustavu te ni tvrtka MATE d.o.o. nema uvid u vaše podatke o plaćanju. MATE d.o.o. smatra vašu privatnost svojim prioritetom.

Za obradu podataka odgovoran je Mate d.o.o, Vukasovićeva 1, 10000 Zagreb te podatke koriste svi zaposlenici tvrtke.

Osobne podatke koje navedete prilikom registracije koristimo u sljedeće svrhe:

  1. unos u poslovnu bazu podataka
  2. slanje informacija na adresu elektroničke pošte o aktivnostima i uslugama Mate d.o.o.
  3. slanje newslettera
  4. prikupljanje elektronskim putem povratnih informacija o zadovoljstvu proizvodima i uslugama kao i pitanjima bitnim za poslovanje
  5. telefonski podsjetnik vezan uz proizvode i usluge

U svakom trenutku možete zatražiti više informacija o svojim osobnim podacima na mate@mate.hr ili povući svoju privolu pisanim putem.

ZŠEM novi 2023 ZSEM PA mali lijevi novi zšem shop NOVI Obročno plaćanje

(Kom: ) je dodan u košaricu.