Uvjeti kupnje

IZJAVA O PRIVATNOSTI

Ovom izjavom se obvezujemo da ćemo zaštititi privatnost korisnika i sigurnost osobnih podataka koje nam pružaju putem web stranice.

Možete posjetiti našu web stranicu bez otkrivanja osobnih podataka o sebi. Ne prikupljamo osobne podatke o vama (kao što su vaše ime i pojedinosti o kontaktu) kada posjetite ovu web stranicu, osim ako dobrovoljno ne pošaljete podatke pomoću jednog od dostupnih obrazaca za određenu svrhu (registracijski obrazac, obrazac za kupovinu, obrazac za upis na newsletter) i time date vašu privolu na prikupljanje i korištenje vaših osobnih podataka u navedene svrhe. Svi osobni podaci koriste se isključivo u svrhu radi koje su prikupljeni i za koje je dana privola.

Sukladno odredbama Opće uredbe o zaštiti podataka (EU) 2016/679 ( Uredba), obavještavamo vas da će podaci koje navedete biti registrirani u našoj bazi podataka te će se obrađivati ručno i automatizirano sukladno Uredbi te nacionalnom zakonodavstvu koje definira provedbu uredbe o zaštiti podataka.

Svi podaci koje unosite na našu stranicu zaštićeni su i čuvani, sa strogom kontrolom pristupa. Vaši osobni podaci, kao što su adresa dostave ili adresa e-pošte, pohranjuju se u zaštićeni sustav kojem pristup imaju samo ovlašteni zaposlenici. Podaci o plaćanju sačuvani su samo u WSPay™ sustavu te ni tvrtka MATE d.o.o. nema uvid u vaše podatke o plaćanju. MATE d.o.o. smatra vašu privatnost svojim prioritetom. MATE online trgovina vlasništvo je tvrtke MATE d.o.o. koja je odgovorna za sigurnost kupnje preko interneta i zaštitu vaše privatnosti.

NARUČIVANJE

Roba (knjige) se naručuje elektroničkim obrascem na našoj web-stranici. Kupovinu možete obaviti kao Gost ili kao Registrirani korisnik. Ako Prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti sve naručene artikle, isporučit će one koje može. S isporukom tih artikala poslat će Kupcu e-poštom obavijest o predviđenom roku za isporuku preostalih artikala. Kupac može otkazati isporuku preostalih artikala.

PLAĆANJE

Naručene artikle Kupac može platiti na više načina, i to:

  • Pouzećem - plaćanje kuriru u gotovini prilikom preuzimanja (ne odnosi se na proizvode koji se prodaju u pretplati i na narudžbe iz inozemstva)
  • Predračunom / virmanom - ukoliko se radi o pravnom subjektu
  • Kreditnom karticom Diners, Mastercard i Visa - plaćate li kreditnom karticom, vaše podatke štiti sustav WSPay™. Sve o sustavu i načinu zaštite vaših podataka pročitajte na njihovim stranicama www.wspay.info.
  • Popusti i akcije se NE zbrajaju.

Mogućnost plaćanja na rate sljedećim karticama:

  • Visa PBZ do 6 rata
  • Visa Premium PBZ do 6 rata
  • Maestro PBZ do 6 rata
  • Diners do 6 rata - Trenutno nismo u mogućnosti primati kartice Erste Card Cluba
Diners Club InternationalDiscoverDinacardMasterCardVisa
Mastercard SecurecodeVerified By VisaWSpay™ - Web Studio payment gateway

POŠTARINA I OTPREMA ROBE

Poštarina za sve narudžbe koje je potrebno isporučiti iznosi:

  • 5,20 EUR za pošiljke do 2 kg
  • 6,00 EUR za pošiljke do 5 kg
  • 7,50 EUR za pošiljke do 10 kg
  • 13,00 EUR za pošiljke u inozemstvo do 5 kg

Otprema robe vrši se GLS dostavnom službom ili HRVATSKOM POŠTOM, a rok isporuke je od 5 - 10 radnih dana od zaprimanja odnosno plaćanja narudžbe.

Kupac je dužan prilikom preuzimanja robe provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Roba je osigurana od gubitka u dostavi, te ako Kupac ni nakon 10 radnih dana od predaje narudžbe ne dobije nikakvu obavijest ili isporuku od Prodavatelja, odnosno od poštanske službe, mora obavijestiti MATE d.o.o. kako bi isti mogao poduzeti radnje da se pošiljka nađe ili pošalje zamjenska.

POVRAT I REKLAMACIJE

Povrat ili reklamaciju robe uvažavamo u roku od 5 radnih dana od primitka pošiljke. Knjige koje se vraćaju moraju biti u originalnoj ambalaži. Kupac ima pravo na povrat ili reklamaciju robe u sljedećim slučajevima:

  • isporuka robe koja nije naručena
  • isporuka robe koja ima grešku ili oštećenja koja nisu nastala u transportu
  • isporuka robe koja ima oštećenja nastala u transportu u slučaju da Prodavatelj sam dostavlja robu
ZŠEM novi 2023 ZSEM PA mali lijevi novi zšem shop NOVI Obročno plaćanje

(Kom: ) je dodan u košaricu.