• Najbolja svjetska ekonomska literatura
 • Udžbenici za srednju školu

Uvjeti kupnje

IZJAVA O PRIVATNOSTI

Svi podaci koje unosite na našu stranicu zaštićeni su i čuvani, sa strogom kontrolom pristupa. Vaši osobni podatci, kao što su adresa dostave ili adresa e-pošte, pohranjuju se u zaštićeni sustav kojem pristup imaju samo ovlašteni zaposlenici. Podaci o plaćanju sačuvani su samo u WSPay™ sustavu te ni tvrtka MATE d.o.o. nema uvid u vaše podatke o plaćanju. MATE d.o.o. smatra vašu privatnost svojim prioritetom. MATE online trgovina vlasništvo je tvrtke MATE d.o.o. koja je odgovorna za sigurnost kupnje preko interneta i zaštitu vaše privatnosti.

NARUČIVANJE

Roba (knjige) se naručuje elektroničkim obrascem na našoj web-stranici. Ukoliko na našoj web stranici prvi put naručujete proizvode, potrebno je registrirati se te odabrati željeni proizvod. Ako Prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti sve naručene artikle, isporučit će one koje može. S isporukom tih artikala poslat će Kupcu e-poštom obavijest o predviđenom roku za isporuku preostalih artikala. Kupac može otkazati isporuku preostalih artikala.

PLAĆANJE

Naručene artikle Kupac može platiti na više načina, i to:

 • Pouzećem - plaćanje kuriru u gotovini prilikom preuzimanja (ne odnosi se na proizvode koji se prodaju u pretplati i na narudžbe iz inozemstva)
 • Predračunom / virmanom - ukoliko se radi o pravnom subjektu
 • Kreditnom karticom American Express, Diners, Mastercard i Visa - plaćate li kreditnom karticom, vaše podatke štiti sustav WSPay™. Sve o sustavu i načinu zaštite vaših podataka pročitajte na njihovim stranicama www.wspay.info.
 • Popusti i akcije se NE zbrajaju.

 

American ExpressDiners Club InternationalDiscoverDinacardMasterCardVisa
American Express - jamstvo sigurne online kupnjeMastercard SecurecodeVerified By VisaWSpay™ - Web Studio payment gateway

POŠTARINA I OTPREMA ROBE

Poštarina za sve narudžbe koje je potrebno isporučiti iznosi:

 • 25,20 kn za pošiljke do 2 kg
 • 27,50 kn za pošiljke do 5 kg
 • 32,50 kn za pošiljke do 10 kg

Dostava na otoke podrazumijeva 15 % veću cijenu. Dostava za plaćanje pouzećem se dodatno naplaćuje 4,00 kn po pošiljci bez obzira na vrijednost.

Otprema robe vrši se dostavnom OVERSEAS EXPRESS službom, a rok isporuke je do 5 radnih dana od zaprimanja odnosno plaćanja narudžbe.

Kupac je dužan prilikom preuzimanja robe provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Roba je osigurana od gubitka u dostavi, te ako Kupac ni nakon 10 radnih dana od predaje narudžbe ne dobije nikakvu obavijest ili isporuku od Prodavatelja, odnosno od poštanske službe, mora obavijestiti MATE d.o.o. kako bi isti mogao poduzeti radnje da se pošiljka nađe ili pošalje zamjenska.

POVRAT I REKLAMACIJE

Povrat ili reklamaciju robe uvažavamo u roku od 5 radnih dana od primitka pošiljke. Kupac ima pravo na povrat ili reklamaciju robe u sljedećim slučajevima:

 • isporuka robe koja nije naručena
 • isporuka robe koja ima grešku ili oštećenja koja nisu nastala u transportu
 • isporuka robe koja ima oštećenja nastala u transportu u slučaju da Prodavatelj sam dostavlja robu
ZSEM Poslovna akademija Zagrebacka skola ekonomije i managementa Platinum Invest Srednjoškolski udžbenici - knjižare Mogućnost obročnog plaćanja bez kamata na www.mate.hr!

Proizvod (Kom: ) je dodan u košaricu.