ebook024.com

Portal ebook024.com je internetska knjižara za elektroničku i audio knjigu. Na njemu ćete pronaći najbolju svjetsku stručnu literaturu iz područja ekonomije, menadžmenta, ljudskih potencijala, marketinga, financija i ostalih sličnih područja u digitalnom obliku.

eKnjige su dostupne odmah nakon kupnje na portalu; bez čekanja na isporuku, 7 dana u tjednu, 24 sata na dan.

Prilikom prve kupovine na portalu molimo Vas da izvršite registraciju, a kod svake slijedeće kupnje molimo Vas da se prijavite na portal kako biste mogli pristupiti vašim eknjigama odmah nakon kupnje.

eKnjige je moguće čitati i offline na vlastitiom uređaju pomoću besplatne aplikacije iPublishCentral Reader za računala tj. ebook024 aplikacije za tablete i pametne telefone.
Aplikacija se može preuzeti s web stranice portala klikom na preuzmi aplikaciju. Ona se preuzima na Vaše računalo, tablet ili mobilni uređaj putem Google Play (za Android) ili iTunes (iOS), ovisno o tome koji operativni sustav Vaš uređaj podržava.

Prednosti čitanja eknjiga su mnogobrojne:
Tekst se može povećavati, smanjivati, voditi bilješke te označavati važne dijelove teksta. Također, na samim uređajima možete pojačavati svjetlinu zaslona za jasniji prikaz teksta ili u večernjim satima smanjivati svjetlinu. Nadalje, omogućeno Vam je promijeniti boju pozadine knjige ovisno o preferencijama čitatelja.

Možete pretraživati riječi u knjizi, ili čak istovremeno u više knjiga te u cijeloj zbirci knjiga. Prilikom online čitanja na računalu, možete podijeliti informaciju o knjizi i odlomku kojeg čitate sa svojim prijateljima na društvenim mrežama i time im preporučiti neizostavno štivo.

ebook024.com se može koristiti na svim modernim PDA uređajima, tabletima, pametnim telefonima te elektronskim čitačima knjiga izuzev Kindle uređaja (radi njihovog zatvorenog operacijskog sustava).


Portal podržava slijedeće načine plaćanja:

> kreditnim karticama: Visa, MasterCard...
> pomoću PayPal servisa
> putem predračuna (pošaljite podatke mailom na info@ebook024.com, a po uplati ćemo Vam kreirati korisnički račun za pristup knjigama)

ZŠEM novi 2023 ZSEM PA mali lijevi novi zšem shop NOVI Obročno plaćanje

(Kom: ) je dodan u košaricu.