| Mate Web Shop

30. Obljetnica osnutka Mate d.o.o.

Sve je započelo prijevodom 14. izdanja najprodavanijeg svjetskog udžbenika iz ekonomije pod nazivom „Ekonomija", autora nobelovca P. Samuelsona i W. D. Nordhausa.

Od tada godišnje objavimo oko 10 naslova u prosječnoj nakladi od 1500 primjeraka. Imamo razvijene kanale prodaje kroz vlastiti Web Shop, prodajno mjesto u Jandrićevoj 12 te daljnju prodaju knjižarama diljem RH. Sudjelujemo na Interliberu i drugim sajmovima te surađujemo s tvrtkama organizatorima edukacija i konferencija na kojima predstavljamo svoja izdanja.

U siječnju 2017. pokrenuli smo i portal za elektroničku knjigu www.ebook024.com.

Korisnici portala www.ebook024.com imaju mogućnost kupiti ili posuditi određenu knjigu.
Model koji želimo razviti je godišnja pretplata na portal www.ebook024.com putem koje čitatelji po posebnoj, povoljnijoj cijeni imaju pristup svim e-knjigama koje se sada nalaze na portalu kao i svim novim izdanjima koja će za vrijeme trajanja njihove pretplate na portalu biti objavljenja. Prednost virtualne knjižnice ebook024.com je u tome što su čitatelju sva znanja dostupna na jednom mjestu 24 sata u danu, 365 dana u godini. Posebno želimo razviti ovaj model kod studentske generacije koja je već spremna čitati stručnu literaturu.

Hvala Vam što nas pratite sve ove godine!

Vaš tim Mate d.o.o.

zsem 2019 zsem pa 2019 Platinum 2019 Obročno plaćanje

(Kom: ) je dodan u košaricu.