• Najbolja svjetska ekonomska literatura
  • Udžbenici za srednju školu

20. obljetnica osnutka MATE marketing tehnologija d.o.o.

9. lipnja proslavljena je obljetnica osnutka MATE d.o.o., kompanije koja već 20 godina donosi studentima i poslovnim stručnjacima najbolje svjetske naslove iz područja ekonomije, menadžmenta, marketinga i financija. Tom prilikom predstavljeno je 7 novih izdanja, među kojima je i „Međunarodna ekonomija", Nobelovca Paula R. Krugmana. Ujedno je predstavljena i ZŠEMRevija za management, zajednički projekt Mate i Zagrebačke škole ekonomije i managementa, koji donosi tekstove iz najboljih svjetskih poslovnih časopisa, poput Harvard Business Reviewa i MIT Sloan Management Reviewa.

U dugom razdoblju svog postojanja MATE je objavio impresivan broj od 147 naslova, u preko 350.000 primjeraka. Prva i najpoznatija knjiga ove kompanije bila je svjetski poznata „Ekonomija", nobelovca Paula A. Samuelsona i Williama D. Nordhausa, koja je postala zaglavni kamen obrazovanja u području ekonomije u Hrvatskoj, ali i šire. U izdanju Mate izdano je i 5 djela najvećeg svjetskog autoriteta iz područja marketinga, Philipa Kotlera, koji će ovog rujna održati predavanje za profesionalce marketinga iz Hrvatske i susjednih zemalja.

ZSEM Poslovna akademija Zagrebacka skola ekonomije i managementa Platinum Invest Srednjoškolski udžbenici - knjižare Mogućnost obročnog plaćanja bez kamata na www.mate.hr!

Proizvod (Kom: ) je dodan u košaricu.