1. Katalog hrvatskih izdanja
  2. Catalogue of english editions
Google prilagođeno pretraživanje

Područja

NEWSLETTER

Prijavite se na našu mailing listu i primajte redovite obavijesti o novostima u našoj ponudi.

Lista sadržaja iz: Održane konferencije

PREPORUČITE OVO!

START UP WEEKEND

Međunarodna konferencija o sprječavanju pranja novca

Mate d.o.o. je u suradnji sa ZŠEM-om te Hrvatskom revizorskom komorom, od 28.-29. lipnja 2010. u hotelu Westin organizirao Međunarodnu konferenciju o sprječavanju pranja novca (International Anti-Money Laundering Conference).

Opširnije...

How to invest in the Age of Turbolence

Sprječavanje sagorijevanja na poslu

Šest strategija za poboljšanje Vašeg odnosa s poslom!


Opširnije...

9th International Conference on Corporate Social ResponsibilityDana 18.06. otvorena je 9. konferencija o društveno odgovornom ponašanju (DOP) u nizu znanstvenih konferencija u organizaciji SRRNet-a. Prošle godine konferencija je održana u Južnoafričkoj Republici, a 2011. će se održati u SAD-u.  Ovo je najveća međunarodna konferencija o DOP-u ikada održana u Hrvatskoj.

Opširnije...

Konferencija Philip Kotler 2009.Predavanje na temu „Kako pobijediti? Kriza je izazov! Upravljanje i marketing u vrijeme krize“ održano je u petak 25. rujna u Hotelu Westin.

Nakon što se konferencija profesora Kotlera 2006. godine u Hrvatom narodnom kazalištu pokazala iznimno uspješnom, ZŠEM i MATE samo tri godine poslije organizirali su još jedno predavanje profesora Kotlera u prepunoj Kristalnoj dvorani hotela Westin.

Opširnije...

Konferencija Vijay Mahajan 2008.

U organizaciji Mate i ZŠEM-a u Zagrebu je 5. studenoga gostovao Vijay Mahajan, autor knjige Rješenje za 86%, koja je ove godine dobila nagradu Berry-AMA Book Prize for the Best Book in Marketing 2007 ugledne američke udruge American Marketing Association  (AMA).


Opširnije...

Konferencija Jerry Weissman 2007.

“Uspješna prezentacija može utjecati na najvažnije događaje u poslovanju Vaše tvrtke: financiranju, spajanju i partnerstvu.”

U organizaciji Mate i ZŠEM-a, od 5. do 8. svibnja 2007. godine, po prvi put u Hrvatskoj, u Zagrebu je gostovao poznati svjetski stručnjak iz područja poslovnog prezentiranja, g. Jerry Weissman.Opširnije...

Konferencija Philip Kotler 2006.

Konferencija Philip Kotler 2006.

Marketinški guru Philip Kotler u Zagrebu!

Predavanje prof. dr. Philipa Kotlera, mjesecima najavljivano kao marketinški događaj godine, održalo se u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu. Jedan od najvećih živućih autoriteta marketinga i autor vodećih svjetskih udžbenika iz kojih znanja o marketingu stječu generacije marketinških profesionalaca diljem svijeta govorio je o budućnosti i izazovima marketinga 21. stoljeća. Veliko cjelodnevno događanje, nazvano 'svečanost marketinga', organizirale su ZŠEM i Mate. Među brojnim pokroviteljima i sponzorima našli su se Privredna banka Zagreb, Business.hr, Jutarnji list, Podravka i dr.

Opširnije...