1. Katalog hrvatskih izdanja
  2. Catalogue of english editions
Google prilagođeno pretraživanje

Područja

NEWSLETTER

Prijavite se na našu mailing listu i primajte redovite obavijesti o novostima u našoj ponudi.

O nama

PREPORUČITE OVO!

MATE d.o.o. marketing tehnologija već dugi niz godina postavlja svjetske standarde na domaćem tržištu literature iz područja ekonomije, marketinga, menadžmenta, financija i srodnih područja. Slijedom novih poslovnih kretanja naša izdanja sve više obuhvaćaju i područja prava, psihologije, poslovne etike, kao i sociologije. Nastavak je to tradicije koju je naša nakladnička kuća u godinama svoga postojanja uvijek isticala kao jedno od svojih glavnih poslovnih načela, a to je omogućiti svim zainteresiranim čitateljima vrhunska izdanja knjiga eminentnih svjetskih autora i najpoznatijih svjetskih izdavača. Na taj način vodimo vas u svijet novih poslovno - edukacijskih mogućnosti.

Vrijedi, dakle, istaknuti da MATE surađuje sa izdavačima kao što su Pearson Education, McGraw-Hill, Harvard University i Harvard Business Press, Cambridge University Press, Princeton University Press, da spomenemo samo neke.

Započeli smo s radom godine 1989., prijevodom svjetskog bestsellera, 14. izdanja knjige Ekonomija autora Paul A. Samuelsona i William D. Nordhausa. Ova knjiga bila je senzacija na hrvatskom tržištu, a Mate je njome postavio kamen temeljac za razvoj moderne hrvatske ekonomije i, što je još važnije, za edukaciju generacija mladih hrvatskih ekonomskih stručnjaka koji će jednoga dana biti okosnica hrvatskoga gospodarstva.

Osim naših vrhunskih izdanja koje pripremamo za Vas, izdvojili bismo i poslovne konferencije te edukacijske programe.Naše programe i konferencije do sad je pohađalo više od 800 polaznika iz najpoznatijih hrvatskih tvrtki, a u pripremi su i novi programi. Detalje možete provjeriti na slijedećem linku.

Opravdat ćemo vaše povjerenje i omogućiti vam postizanje poslovne izvrsnosti prema visokim svjetskim standardima.